Csokis-aszalt sárgabarackos muffin

Hozzávalók

  • 15 dkg margarin
  • 15 dkg cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 tojás
  • 15 dkg liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 tábla étcsoki

(darabokra tördelve),

  • aszalt sárgabarack

(kockákra vágva)

  • 2 dl tejszín.

 

A recept leírása:

A margarint, cukrot, tojást simára keverem. Hozzáadom a lisztet, tejszínt, a végén a sárgabarackot és az étcsokoládét. Kivajazott muffin forma-tepsibe töltöm, közepes tűzön kb. fél óra alatt elkészül. Ha van alátét papírunk, akkor nem szükséges kivajazni a tepsit, és a papírral együtt ki lehet venni a süteményt.

Nyomtatható változatNyomtatható változat

 

Tab